Enda en turblogg??

Neida, eller joda.. Egentlig mest for egen del. De siste årene har jeg virkelig begynt å få sansen for tur i skog og mark. Først og fremst i nærområdet. Det er jeg jo ikke alene om.. Internet og sosiale medier renner nesten over av turbilder og turblogger, den ene råere enn den andre. Dette er ikke i konkurranse med disse. Derimot kan det jo hende at jeg ved å skrive og legge ut bilder fra turene mine, kan inspirere noen til å prøve ut nye løyper eller kanskje bare komme seg mer ut? Skien, Siljan, Porgrunn og Vestfold-Telemark er stappfull av spennende og vakre tur-destinasjoner. Jeg legger også ved Strava-link fra de fleste turene. Ikke for å vise hvor raskt eller langt jeg har gått, men for på en enkel måte vise ruten på kartet. Ønsker du hele GPX filen fra noen av turene for å laste inn i en GPS eller en klokke er det bare å spørre om dette. Noen av turene følger enkle merkede løyper som alle kan gå når som helst, mens andre er kanskje litt mer spesielle.